DocentenAudrey Boncquet 

(coördinator)


Audrey is de oprichster van De vachtdokter en heeft een eigen salon

'Dogs & Co' in Middelkerke. Zij heeft naast een passie voor dieren, ook een passie voor lesgeven. Doorgeven van eerlijke en goede kennis is een must voor de kwaliteit van het beroep.

Zij heeft een diploma orthopedagogiek en jaren ervaring in het maatschappelijk werk. Dit is een absolute meerwaarde is bij het coachen van de cursisten. Audrey heeft een ruime ervaring in het trainen en trimmen van honden. Daarnaast trimt ze ook katten en konijnen. 

Haar trimpassie ligt bij kleine salonhondjes en wolrassen. 


Onze missie


Uit elke cursist de best mogelijke trimmer naar boven halen. En dit elk volgens eigen tempo en kunnen. 

Melanie Vervaeke


Melanie Vervaeke startte haar opleiding op 15 jarige leeftijd bij Salon Kitty, toen uitgebaat en opgericht door Kitty Dekeersgieter. Amper 2 jaar later kreeg ze de kans om de zaak over te nemen, een kans die ze met beide handen heeft gegrepen en tot op heden met veel passie en succes verder zet.
Melanie heeft in de loop der jaren aan menig nationale en internationale knipwedstrijden deelgenomen met vele titels, medailles en Best in Shows op haar naam waaronder 2x Belgisch kampioen en de Liz Paul Invitational in Engeland.
Haar passie zijn vooral kniphonden en ze is ze de trotse eigenaar van 2 dwergpoedels.

Nancy De Craen


Nancy is geboren tussen de honden en meer specifiek tussen de cairn terriërs. Haar ouders fokten als eerste de cairn terriër in België. Nancy starte met haar moeder als trimster en trok verschillende malen naar Schotland om het trimmen te leren. Het spreekt dan ook voor zich dat Nancy onze cursisten alles over het plukken van de ruwharige vachten zal leren.