Honden opleidingen

Verdiepingsmodule hondentrimmen

Verdiepingsmodule hondentrimmen

Voor wie? 


Deze module kan je volgen

* na het slagen van de basisopleiding of

* je hebt reeds een diploma bij een ander opleidingscentrum en je wilt je verder verdiepen.


Deze opleiding bestaat uit 4 intensieve lessen waarin we o.a. halflange modellen, werken met opzetkammen, knippen op de kam, efficiënt werken en nog veel meer behandelen. Mensen met interesse in deze cursus kunnen zich op de lijst laten zetten. We bekijken dan samen welke momenten lukken met de lesgroep. De lessen vinden plaats op vrijdagavonden en/of zaterdagmiddagen, steeds in kleine groepen en duren 4 à 5 uur. 


Je moet wel reeds enige voorkennis hebben om aan deze cursus te kunnen deelnemen. Het is dus noodzakelijk dat je reeds je eigen salon hebt en het gevoel hebt met hindernissen te zitten om vooruit te komen.


Na het beeïndigen krijg je van ons een certificaat en een label van de vachtdokter om aan je raam te hangen waaruit blijkt dat jij een trimmer bent die met passie in het vak staat. Je krijgt ook een vermelding met link op de wabsite van de vachtdokter. 


 

Data: 


cursus voorjaar 2022:   zaterdagen 13 - 17.30 uur:  15 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april (VOLZET)


cursus najaar 2022:       vrijdagavond 17 - 21 uur:  9 september, 7 oktober, 4 november, 2 december  Je brengt zelf hondjes mee. 


Prijs


€ 440 incl. btw


Van elke opleiding wordt steeds een factuur gegevenKwaliteitsvolle opleidingen


Flexibele opleidingen


Hedendaagse opleidingen


Perfexte mix van theorie en praktijk


We maken van jou naast een trimmer ook een goede ondernemer