Workshops  particulieren

Workshops particulieren

Workshops  particulieren


Heb jij een hond en wil je zelf aan de slag met de vachtverzorging? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij pleiten voor een goede samenwerking tussen de eigenaar en de trimmer, want enkel zo kan je tot een goed resultaat komen. Eigenaren hebben soms de behoefte voor verschillende redenen om hun eigen huisdier te leren trimmen. 

Soms omdat het dier angstig is, soms omdat ze het zien als een versterking van de band met hun dier, soms omdat ze geen trimsalon in de buurt vinden, om financiële redenen ...Wie de vachtverzorging van zijn huisdier goed en correct verzorgt zal een blije hond hebben. 


We werken in kleine groepjes van maximum 4 eigenaren. De workshops starten om 10 u en eindigen omstreeks 16.30 uur.


10 - 11uur: We starten met wat basisinfo over de vacht van je hond en het materiaal dat je nodig hebt. (Breng je eigen materiaal ook mee zodat we kunnen zien of dit het geschikte materiaal is)


11- 12.30u : starten met de praktijk, aangepast aan de vachtsoort van jouw hond. 


12.30 - 13.15 u: pauze voor baas en hond 


13.15 - 15.00u: verdere praktijk. 


15.00 - 15.20u plaspauze voor baas en hond


15.20 - 16.30uur : verdere praktijk


nadien kan je nog een leuke strandwandeling maken of genieten van al het mooi's dat onze kust heeft te bieden. (wie reeds in het verleden een workshop volgde maar graag zijn eigen hond nog eens wil trimmen onder begeleiding kan dit en sluit dan aan na de pauze vanaf 13.15 uur)


Data:


zaterdag 25 februari 2023 (oostende) VOLZET

zaterdag 8 april 2023 (oostende) VOLZET

Zaterdag 3 juni 2023 (oostende) VOLZET

Zaterdag 12 augustus 2023 (oostende) VOLZET

Zaterdag 4 novmber 2023 (oostende) VOLZETWil je ook graag nog je eigen hond leren trimmen? Mail ons dan wanneer er voldoende interesse is kunnen we nog extra data inplannen. Wil je je graag inschrijven dan kan dit door te mailen. Vermeld ook zeker het ras dat je hebt. Er wordt steeds een voorschot gevraagd van 50€ omdat de plaatsen beperkt zijn. 


Dit mag gestort worden op De vachtdokter rekening BE68 7360 4307 4734 met als mededeling (trim je eigen hond + datum van de workshop)


Prijs:


De prijs voor deze volledige workshop is €185 inclusief een broodjesmaaltijd, water koffie en thee. 


Heb je de reeds een workshp gedaan bij ons en wil je graag nog eens je hond trimmen? Dan is de prijs €110 en start je om 13.15 uur. 


info en inschrijven via trimopleiding@hotmail.com 


                         

                           Inschrijven of meer info vragen kan door te mailen naar


                                                trimopleiding@hotmail.com


                                       Lokatie troonstraat 32-38 te Oostende

                                                                                                (parkeergelegenheid voor de deur en tramhalte vlakbij)


Kwaliteitsvolle opleidingen


Flexibel en op eigen tempo


Perfecte mix theorie en praktijk


Praktijkgerichte opleidingenDe workshop was een zeer leerrijke en positieve ervaring. Audrey legde stap voor stap uit hoe ik mijn goldendoodle Ella op een vlotte wijze kan trimmen. Aan de hand van alle tips en trics kan ik nu zelf op een efficiënte wijze aan de slag. Bedankt Audrey voor je geduld en positieve bekrachtiging tijdens de workshop!Els Grimonprez

-De workshop heeft me heel veel bijgeleerd over het plukken van een ruwharige hond (Norfolk Terriër).

De lesgeefster heeft alles stap voor stap met veel geduld en heel gedetailleerd uitgelegd hoe ik mijn Norfolk moet plukken. 

Ik vond dit een zéér leerrijke en toffe ervaring. Ik apprecieer het enorm dat we ook na de workshop met vragen bij de lesgeefster terecht kunnen.

Bedankt!Christel  Vleminckx

-

Dankjewel voor de leerrijke workshop. Ik heb er echt van genoten. Onze Giulia ziet er stralend uit. Nike Van den Broecke